Piling in njegove lepote

november 2020

Občutek kot po celodnevnem razvajanju v wellnessu. Sproščeno počutje v meni, saj so se misli in skrbi poslovile vsaj za nekaj trenutkov. Nežna in mehka koža, ki se je moram kar naprej dotikati in tisti čudoviti občutek, ko se počutim v sebi tako lepo in prijetno. 

A ni čudovito, ko si pripravimo tak obred? Ko si dovolimo malo lebdenja, obenem pa s sebe odstranimo vse staro in nepotrebno? Včasih je prav prijetno dati priložnost nečemu novemu. Tudi, ko gre za kožo, kajne?

S pilingom v osnovi počnemo prav to: odstranjujemo odmrle kožne celice in s tem dajemo prostor novim. Vendar pa je piling lahko še mnogo več, če ga izvajamo zmerno in izbiramo primerne izdelke za našo kožo. Eksfoliacija, kot pravimo postopku odstranjevanja odmrlih celic s povrhnjice, s takojšnjim učinkom izboljša videz suhe kože. Pilingi pa imajo tudi druge čudovite učinke – glede na vrsto pilinga (mehanski ali kemični) in predel uporabe. 

Piling lahko vpliva na: 

  • glajenje kože;
  • odmašitev por in zmanjšanje aken;
  • odstranjevanje površinskih gub;
  • zmanjšanje hiperpigmentacije in brazgotin;
  • izboljšanje mikrocirkulacije in spodbujanje obnavljanja kože. 

Tako tudi naš razkošni piling LOTUS, poleg odstranjevanja odmrlih celic, bogato neguje in nahrani kožo. To mu omogočajo izbrana visokokakovostna in izdatna masla ter olja, ki s svojimi učinkovinami kožo pomirjajo ter jo spodbujajo k obnavljanju. Z LOTUSom bo vaša koža spet prijetno mehka in prožna na dotik ter obdana z njegovim nežnim, sproščujočim vonjem.

Ne pozabite se razvajati,….