Čas za nove poti

september 2020

Nekateri bi rekli, da je bil notranji glas, drugi, da je bil čas za nekaj novega, novo pustolovščino, nove izzive. In res – na poti do sem, ko te lahko skupaj s Pelio prijazno pozdravim, je bilo vsega naštetega kar nekaj. A, tudi v zapletenih trenutkih sem lahko našla kaj lepega, poučnega. Nove nauke, ki me krepijo in motivirajo za nova ustvarjanja, …

Tako je nastala ona. Plod obilo raziskovanja, odkrivanja sebe, učenja, … Menda je prave ljudi v mojo zgodbo pričaral ščepec magije … In rodila se je Pelia Organic.

Verjamem, da se tudi ti v določenih obdobjih sprejemaš, v drugih pa pri sebi najdeš le malo čudovitosti. Tudi sama sem iskala pri sebi napake brez konca in – verjela ali ne – vselej sem jih našla. Do trenutka, ko sem spoznala, da sem se v določenih obdobjih videla povsem drugače, kot se vidim danes … Koliko časa sem namenila iskanju napak! Namesto, da bi se samo objela in si povedala, kako čudovita in edinstvena sem! Ne glede na postavo, zmage ali poraze, lepe ali grenke trenutke! … Ali tudi ti pri sebi iščeš napake? Namesto, da bi s skrivnostnim nasmeškom odkrivala svoje posebnosti, drugačnosti, … sebe, to, kar te dela samosvojo …

To sem želela spremeniti. Želela sem, da bi si večkrat namenile trenutek zase, se z zavedanjem dotaknile svojega telesa, se skozi to sprejele, zdrgnile s sebe preteklost, si povrnile prijeten občutek v svoji koži in si dale nov zagon. Da bi se večkrat spomnile nase in vse čudovito, kar smo, če si to le upamo videti. Se sprejele in ljubile – točno take, kot smo.

Pelia je prav to. Je nežen dotik narave, ki rad ustavi čas in naredi prostor za intimen trenutek, pomemben sestanek s seboj. Je ročno izdelana iz visokokakovostnih sestavin ter prav tako edinstvena in naravna, kot ti. Pelia Organic je narejena z mislijo nate, na vegane, naravo, živali, … potrjeno scertifikatom Organic. Brez kompromisov – točno taka, kot jo v svoji čudoviti edinstvenosti zasluži vsaka ženska.

Predaj se brezčasju na novi poti do sebe!

Dobrodošla v svetu Pelie Organic!