LOTUS

Hranilni piling za telo

29.9053.00

Za vse tipe kože, posebej pa za suho kožo in občutljivo kožo nosečnic, smo ustvarili naravni hranilni piling za telo brez vode, s karitejevim maslom in oljem kamelije.

Počisti
Količina:
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Hranilni piling, ki ustvarja mehkobo in prožnost ob enem pa izdatno nahrani in neguje tudi zelo suho kožo.

 

Drobci lotosa pomagajo nežno odluščiti odmrle kožne celice in tako spodbudijo kožo k hitrejši samoobnovi. Karitejevo, mangovo in kupuasujevo maslo ter olja grozdnih pešk, kamelije in sončničnih semen kožo izdatno nahranijo. Izbrano eterično olje kadilne bosvelije spodbudi kožo k obnavljanju in deluje sproščujoče.

 

HRANI – OBNAVLJA – UČVRŠČUJE – POMIRJA

Produkti Pelia Organic so potrjeni s certifikatom Organic. Ne vsebujejo GSO (MOT1) ali drugih, pogojno škodljivih snovi. Primerni so za vegane in so prijazni živalim. Embalaža Pelia Organic je (MOT2) prijazna produktom in okolju.

Zasnovano in izdelano v Sloveniji, EU.

Nasveti za uporabo
  • Piling si privoščite po daljšem tuširanju, kopanju ali savnanju (toplota bo odprla vaše pore in omogočila absorbcijo hranilnih snovi iz sestavin).
  • Lotus se ob stiku s kožo topi zato svetujemo, da najprej zajamete manjšo količino izdelka (velikost lešnika) ter ga nato po potrebi dodajate.
  • Ob uporabi zvečer, ko ostajate doma se po uporabi pilinga zgolj splahnite ter popivnajte z brisačo. Tako bo na koži ostalo več hranljivih sestavin, ki bodo čez noč nahranile vašo kožo.

Dodatne informacije

Pakiranje

50g, 160g